Adresováno účastníkům kongresu

Dr. Michael LaitmanJsem velmi rád, že jsem tu dnes s vámi. Jsem rád, že jsme se sešli v nejvlivnější zemi na světě. Doufám, že zde budeme moci pokračovat šíření kabaly po celém světě. Máme zde dostatek sil a budeme přidávat nové tak, abychom dosáhli cíle tím, že sjednotíme a připojíme k sobě celý svět.

Jsem velmi rád, že jste sem přišli. V těchto dnech se budeme učit, jak se sjednotit a odhalit duchovní život v naší jednotě. Tento život není závislý na těle, ale proudí nad ním, kde skutečně cítíme věčnou sílu, která vládne v přírodě. Stáváme se s ní jedním, odpojujeme se od živočišné úrovně, a vstupujeme na úroveň člověka podobného Stvořiteli.

Je v našich silách to udělat, a jsme tomu blízko. V průběhu minulého roku jsme se dozvěděli, a dosáhli hodně. Mám pocit, že změny, které se odehrály mezi námi: jsou pozitivní a podstatné. Doufám, že v těchto dnech se budeme snažit realizovat naší jednotu veškerou naší silou.

Koneckonců, shromáždili jsme se na jednom místě, a to je velmi důležité. Abychom přešli od živočišné k lidské úrovni, potřebujeme takovou blízkost. Dokážeme to, tady a teď.

Děkuji vám!
[39600]
Z 1.lekce, WE! kongresu 01.04.2011

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: