Odhalení může přinést jen výhody

Dr. Michael Laitman

Otázka: Jak vnímáte WikiLeaks?

Odpověď: Všechno přichází shůry, zatímco my to vnímáme podle naší shody formy s Vyšším světlem. Proto, mění-li se všechno na světě, bude to jen k lepšímu. Je nejlepší, když se věci mění v jakémkoli směru a rychle!

Proto, toto velké odhalení lidské hlouposti je jen prospěšné pro všechny. Možná, že masy začnou chápat, že „srdce vládců světa jsou v rukou Stvořitele.“ Znamená to, že nejsou o nic méně hloupí, než všichni ostatní a že skutečně nedělají nic. Navíc nemyslí dál než na jejich žaludky a peněženky.

Za druhé se ukáže, že svět je naprosto propojený ve své globální a univerzální krizi a v nedobrovolném, egoistickém sjednocení lidí, kteří se navzájem nenávidí. Neexistuje žádný způsob, jak tomu uniknout nebo změnit přírodu. Je děsivé konzumovat se navzájem, protože když budete konzumovat někoho jiného, to stejné udělají oni Vám?

Tak, zůstane pouze jedno řešení: hledat odpověď na otázku, jak se vypořádat s tím jak žít společně. Kromě toho, v globálním světě není úkolem jednoduše žít vedle sebe, ale najít recept na celkovou a otevřenou interakci jako v jednom organismu! Jinak je nemožné přežít! Tak nás příroda přivede ke štěstí s holí.

Za třetí, je nemožné tento proces zastavit. Odhalení Vyššího světa znamená plné odhalení každého z nás a všechny nás dohromady každému a každé osobě. Nechť všechen základ zla egoismu je obnažen, potom všichni začneme naši cestu ven z této skládky odpadu.

Necháme pak za sebou všechnu naši hrdost, narcismus, stížnosti a hněv, postavíme Vyšší cíl, který je určen ze Shora a v čele všeho. Pak k němu nebudeme postupovat násilně, ale vědomě.
[29535]

One Comment

  1. Četl jsem poznámku o hnutích New Age a jiných a myslím si že právě ťito lidé hledají pravdu,proto že toto jsou hnutí která člověka dostanou do bludného kruhu odkud jim nikdo nepomůže.Nebyl jsem nikdy těchto sdružení členem i když jsem ledacos viděl proto že mě přátelé pozvali.Můj zájem pramení z toho že židovský národ tyto nauky nepoložily a zůstal duchovně zdravý -zatím co lidé na těchto cestách jsou většinou klienti psychiatra.Zájem o tyto vědy vrcholí vždy když se mění systém a myslím si že jste poslední kteří oslovují lidi a pomalu je učí žít.Viděl jsem poměrně davy zvědavců na různých akcích které se minuly účinkem.Proto jsem rád že učíte nenásilnou formou všechny kdo mají zájem a i když se do těchto věcí každý dostává pomalu může vše promyslet a pomalu si vše ověřít.Zdraví Jiří

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: