Každá tvář ukrýva Stvořitele

Dr. Michael Laitman

Rabash, „Co to znamená, Tóra je nazývána střední Linií v práci“: člověk vidí tváře lidí, ale měl by věřit, že Stvořitel stojí a koná za nimi.

Otázka: Takto bych měl jednat s lidmi, které potkávám během dne?

Odpověď: Ne, měli byste se chovat k lidem jako Vaše společnost, čas, a jak určuje generace tak, abyste nevypadali divně. Ve vašem vnějším chování, musíte být jako všichni ostatní a konat tak jak je to akceptováno ve společnosti.

Ale pokud se ptáte na internalitu, pokud chcete odhalit Stvořitele, pak za každou vnitřní nebo vnější činností, byste měli vidět, že všechno pochází od „není nikdo jiný než On.“ Nicméně, tato analýza je pro vaše interní zkoumání a ne pro vaši otevřenou reakci.

Existují dva rozměry našeho chování: materiální svět a vnitřní, duchovní svět. Pokud jde o vnitřní, duchovní rozměr, chci odkrýt vnitřní sílu přírody, „není nikdo jiný než On“, protože ta všechno řídí, včetně mě.

Uvidím tento obrázek tak jako teď, dokud nedokončím svou korekci, dokud opravdu neuvidím, že není nikdo, kromě Něho. A pak, bude tento svět stoupat a vstoupí na místo zvané Malchut Světa Nekonečna.
[23794]
Z kabaly pro začátečníky, „Není nikdo jiný než On“ 29.7.2010

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: