Naučit se rozumět Stvořiteli je klíčem ke štěstí

Vše, co bylo stvořeno a vše co se děje, je pro nás nezbytné, abychom poznali Stvořitele. Pokud na to člověk nezapomene, pak se soustředí na to porozumění, jak s ním Stvořitel komunikuje skrz vše co se děje uvnitř a vně něj. To je podobné tomu, jak se dítě učí komunikovat se svou matkou. Všimli jste si někdy, jak intenzivně se na ni dívá, snaže se porozumět, co mu říká, snaže se naučit její jazyk? Právě skrz současnou krizi nám byla dána možnost objevit, co se nám všem Stvořitel jasně snaží říct.

V minulosti touto cestou komunikoval pouze s vybranými jednotlivci. Ale dnes musí Stvořitelovy činy začít brát na zřetel celé lidstvo. To je to, co postrádáme.

Kdyby tomu svět porozuměl, unikli bychom všem nepříjemným událostem, které se dnes dějí, právě tak jako těm, které na nás jěště čekají. To protože místo boje s větrnými mlýny, bychom komunikovali s příčinou toho všeho – se Stvořitelem.

Čím rychleji rozpoznáme Stvořitelovu komunikaci s námi skrz věci, které se dějí, tím rychleji Mu porozumíme. Pak objevíme, co to je, co musíme napravit a změnit – a svět bude naplněn Světlem.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed