Stvořitel nás donutí se spojit

uniteOtázka, kterou jsem dostal: Cítím se odpuzován duchovnem. Cítím, že chci jít svým životem jako oddělená osoba, ne jako část skupiny. V hlavě mi vyvstává obraz, že cílem duchovna je odmítnout všechna potěšení. Chci říct, co si můžete užívat v duchovním světě? Nejsem připraven zavrhnout svůj obvyklý život pro duchovno. Jak se můžu modlit za další touhu, když to ve skutečnosti není vůbec moje touha? 

Moje odpověď: Stvořitel ( Kabala ) vás nenutí dělat nic násilím. Místo toho nás nutí tím, že nám přináší utrpení v tomto životě a to tlačí člověka dopředu. Avšak je možné urychlit vaši cestu vývoje a usnadnit ji použitím Kabaly.

Tak nebo tak, všichni dospějí k cíli, pro který byli stvořeni: stanou se rovnými Stvořiteli sjednocením v jedné nedílné touze. Tak se stane buď Cestou utrpení nebo Cestou světla, které člověka vrací ke zdroji – k rovnocenosti se Stvořitelem ( vlastnost lásky a dávání – bestowal ).

Právě teď každý ve světě nachází hromadné utrpení, které má jen jednu příčinu – nedostatek vztahů mezi lidmi uvnitř jedné touhy. Ale Stvořitel nás donutí se sjednotit.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek: